Fodbold
Håndbold
Tennis
Gymnastik
Badminton
Volleyball
Hovedbestyrelsen
Outdoor
Løb og motion
Fitness
Demo
Virklund Boldklub
Parkour 2. klasse
Nyheder/Beskeder
Ingen beskeder
2017-18
Ingen planlagte aktivit.


Opstart uge 43 2017. Afslutning ifm. forårsopvisningen 18. marts 2018
Har du lyst til at lege, eksperimentere og fordybe dig i hop, balancer og afsæt på redskaber, så er parkour måske noget for dig!

Parkour er en bevægelseskultur, hvor det som udgangspunkt gælder om at komme fra A-B på tværs af de forhindringer, der måtte stå i vejen. Parkours bevægelser vil heraf bestå af afsæt, landinger, balancer, løb, ruller, altså grovmotoriske bevægelser på og omkring redskaber. Parkour er altså leg med kroppen mod tyngdekraften og de forhindringer, som måtte blokere ens vej. Parkour kan tilnærmelsesvis ligne redskabsgymnastiske bevægelser, men hvor redskabsgymnastikken fokuserer på korrekte bevægelser og æstetik, så er fokus i parkour for den enkelte at passere/lege på/komme igennem en forhindring på den måde, som måtte passe den enkelte bedst. Alt efter styrke, højde, køn, færdigheder vil hver enkelt altså tilpasse sig en bevægelse for at komme bedst muligt videre.

Hver fredag tilbydes parkour til 2. klasses børn både piger og drenge med en legende og eksperimenterende tilgang, med det formål at styrke børnenes motorik, kreativitet og fordybelse.
Max 20 deltagere

Instruktører: Esben Volshøj og Stefan Mortensen
Tid og sted: Tirsdag kl. 16.00-17.00 i hal 2 - start efter efterårsferien
Pris: 450 kr. (fra nytår til opvisning er prisen 250 kr.)


HOLDETS FORUM
For at tilføje eller besvare en kommentar, skal du logge ind på KlubIntra med din egen bruger. Hvis du har glemt dit kodeord kan du klikke her.
Skriv kommentar: (Bemærk! Alle kommentarer er offentlig tilgængelige, og vil vise dit profilbillede)
Upload eventuelt fil:
Tekst til fil-link:
KlubIntraLogo